Lega Sistemes | Som un punt d’Atenció a l’Emprenedor!
550
post-template-default,single,single-post,postid-550,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Som un punt d’Atenció a l’Emprenedor!

Som un punt d’Atenció a l’Emprenedor!

Què és un Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE)? 

Els Punts d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) s’encarreguen de facilitar la creació de Noves empreses, l’inici efectiva de super activitat i sumi desarrollo, a través de la prestació de serveis d’informació, tramitació de documentació, Assessorament, formació i donar suport a la finançament empresarial. 

Els PAE puc dependre d’entitats públiques o privades, col·legis professionals, organització empresarial o càmeres de comerç. 

Aquests Centres Han signen un conveni amb el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme per poder actuar com a tals. La Direcció General d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa Disposa d’un cercador per localitzar el PAE que més li convingui a l’emprenedor.

Els PAE es recolzen en el CIRCE per crear empreses, i en concret en un dels components que el formen: el sistema de tramitació telemàtica (STT). En aquest sentit, Quan un emprenedor opta per iniciar els tràmits de creació d’una empresa des d’un PAE, implícitament Ets utilitzant el sistema CIRCE. 

El PAE Té una doble Missió:  
Prestar serveis d’informació i assessorament als emprenedors en la definició de sobre iniciatives empresarials i durante els primers anys d’activitat de l’empresa. 
Iniciar el Tràmit administratiu de constitució de l’empresa a través del Document Únic Electrònic (DUE).